Nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje

  • 1Podatki o zavarovanju
  • 2Podatki o sklenitelju zavarovanja / zavarovancu
  • 3Izbira plačila
  • 4Izračun
  • 5Plačilo premije

Podatki o zavarovanju


Z nadaljevanjem postopka sklepanja jasno izražate, da potrebujete in zahtevate sklenitev izbranega zavarovanja. Če želite lahko pokličete tudi na 080 20 60 ter opravite podrobnejši test vaših potreb in zahtev, pri čemer bomo na podlagi pridobljenih informacij celovito opredelili vaše potrebe in zahteve ter vam preko objektivnih informacij o zavarovalnem produktu na razumljiv način omogočili informirano odločitev.

Tip zavarovanja
Posamično zavarovanje je namenjeno osebam, starim od 18 do 65 let.
Trajanje
Zavarovanje lahko sklenete za obdobje enega leta, s samodejnim podaljševanjem, ali pa za 10 let. Priporočamo izbiro 10 let, saj boste zaradi trajanja zavarovanja pri plačilu premije oproščeni 8,5 % davka od prometa zavarovalnih poslov.
Od: -+ Do:
Paket zavarovanja
Pakete posamičnega nezgodnega zavarovanja sli lahko ogledate s klikom na povezavo Paketi in ceniki, ki jo najdete na levi strani obrazca, pod koraki sklepanja..
Zavarovalne vsote:
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna.
Prosimo počakajte

Potrebujete pomoč?

Varnost podatkov

Prenos osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani www.vzajemna.si teče v varnem načinu. Podatki iz spletnih obrazcev se zakodirajo, še preden zapustijo vaš spletni brskalnik. Na spletni strežnik Vzajemne se prenašajo v zakodirani obliki.

Plačilna sredstva

Ob takojšnjem plačilu premije prejmete polico še isti trenutek na vaš e-naslov.