Nezgodno zavarovanje za otroke in mladino

Nezgodno zavarovanje za otroke in mladino

  • 1Zavarovanje
  • 2Sklenitelj
  • 3Zavarovanec
  • 4Način plačila
  • 5Izračun
  • 6Plačilo

Zavarovanje

DARILO: s sklenitvijo nezgodnega zavarovanja za otroke in mladino prejmete 10 EUR dobroimetja za zavarovanje Zdravstvena polica za otroke.


Z nadaljevanjem postopka sklepanja jasno izražate, da potrebujete in zahtevate sklenitev izbranega zavarovanja. Če želite lahko pokličete tudi na 080 20 60 ter opravite podrobnejši test vaših potreb in zahtev, pri čemer bomo na podlagi pridobljenih informacij celovito opredelili vaše potrebe in zahteve ter vam preko objektivnih informacij o zavarovalnem produktu na razumljiv način omogočili informirano odločitev.Zavarovalne vsote:
Izplačilo ob 100% trajni invalidnosti zaradi nezgode: 30.000,00 EUR
Trajna invalidnost zaradi nezgode: 15.000,00 EUR
Težje bolezni: 2.000,00 EUR
Zlomi kosti, izpahi ali opekline - od tega:
- Izpahi: 200,00 EUR
- Opekline: 1.500,00 EUR
- Zlomi: 1.500,00 EUR
Dnevno nadomestilo za bolnišnično zdravljenje
zaradi nezgode (na nočitev):
20,00 EUR
Nezgodna smrt: 7.500,00 EUR
Dnevno nadomestilo zaradi nezgode: 2,50 EUR
Če je zavarovanec zaradi nezgode postal delni trajni invalid, izplačamo odstotek zavarovalne vsote za trajno invalidnost, ki ustreza odstotku delne trajne invalidnosti v skladu s SP-ZOT-14. V primeru zloma kosti, opeklin oziroma izpaha, ki so posledica nezgode, nastale v času jamstva, izplačamo enkratno nadomestilo po istem zavarovalnem primeru največ do navedene zavarovalne vsote oziroma skladno s SP-ZOT- 14.Drugi pogoji izplačil za posamezna kritja po tej polici so navedeni v SP-ZOT-14 in Tabeli za določitev odstotka trajne invalidnosti zaradi nezgode.
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna.
Prosimo počakajte

Potrebujete pomoč?

Varnost podatkov

Prenos osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani www.vzajemna.si teče v varnem načinu. Podatki iz spletnih obrazcev se zakodirajo, še preden zapustijo vaš spletni brskalnik. Na spletni strežnik Vzajemne se prenašajo v zakodirani obliki.

Plačilna sredstva

Ob takojšnjem plačilu premije prejmete polico še isti trenutek na vaš e-naslov.