Nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje

  • 1Podatki o zavarovanju
  • 2Izračun

Podatki o zavarovanju

Tip zavarovanja
Posamično zavarovanje je namenjeno osebam, starim od 18 do 65 let.


Z družinskim zavarovanjem lahko zavarujete sebe, kot posamično osebo in/ali vašega partnerja, če je vajina starost ob sklenitvi med 18 in 65 let. V okviru družinskega zavarovanja lahko uredite še nezgodno zavarovanje za vaše otroke (do 26. leta starosti) in starše (vaše ali vašega partnerja) do dopolnjenega 85. leta starosti, ni pa obvezno. Pogoj za zavarovanje vaših ali partnerjevih staršev je, da vsi živite pod isto streho.
Trajanje
Zavarovanje lahko sklenete za obdobje enega leta, s samodejnim podaljševanjem, ali pa za 10 let. Priporočamo izbiro 10 let, saj boste zaradi trajanja zavarovanja pri plačilu premije oproščeni 8,5 % davka od prometa zavarovalnih poslov.
Od: -+ Do:
Paket zavarovanja
Pakete posamičnih nezgodnih zavarovanj si lahko ogledate na tej povezavi.


Pakete družinskih nezgodnih zavarovanj si lahko ogledate na tej povezavi.
Število staršev
Enostarševska družina: ena odrasla oseba, ki lahko na polico doda še svoje otroke in starše, ni pa nujno.


Dvostarševska družina: življenjska partnerja brez otrok ali starša z otroci. V obeh primerih na polico lahko dodajo še svoje ali partnerjeve starše.
Nevarnostni razredi dela
Seznam poklicev po nevarnostnih razredih si lahko ogledate na tej povezavi.
Nezgodno zavarovanje otrok in mladine
Izberite, če želite na polici zavarovati svoje otroke, ki so mlajši od 26 let in v nadaljevanju vpišite število otrok v posamezni starostni skupini.
Nezgodno zavarovanje starejših
Izberite, če želite na polici zavarovati svoje ali partnerjeve starše, če še niso dopolnili 85. leta starosti in v nadaljevanju vpišite število staršev v posamezni starostni skupini. Zavarovani starši morajo stanovati pod isto streho.
Zavarovalne vsote:
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna.
Prosimo počakajte

Potrebujete pomoč?

Varnost podatkov

Prenos osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani www.vzajemna.si teče v varnem načinu. Podatki iz spletnih obrazcev se zakodirajo, še preden zapustijo vaš spletni brskalnik. Na spletni strežnik Vzajemne se prenašajo v zakodirani obliki.

Plačilna sredstva

Ob takojšnjem plačilu premije prejmete polico še isti trenutek na vaš e-naslov.