Varnost in zasebnost

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., pripisuje velik pomen varovanju osebnih podatkov zato tudi pri svojih spletnih storitvah zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost naročanja in sklepanja zavarovanj. Z osebnimi podatki zavarovalnica Vzajemna brezpogojno ravna v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001) in Zakonom o zavarovalništvu (Ur. list RS št. 13/2000, 91/2000, 21/2002). Osebni podatki v celoti ostanejo v lasti zavarovalnice Vzajemna, d.v.z. in so uporabljeni izključno za namen za katerega so bili posredovani, oziroma v skladu s podano privolitvijo uporabnika.

Prenos osebnih in transakcijskih podatkov pri uporabi spletnih storitev Vzajemne, d.v.z. se izvaja z uporabo šifriranega varnega načina z namenom, da se s tem zaščiti promet pred vmesnimi opazovalci.

Pri uporabi spletnih storitev Vzajemne, d.v.z. se lahko v vaš računalnik shrani piškotek (ang. cookie), ki je namenjen zbiranju statistike o obiskanosti spletnega mesta. Če spletni brskalnik nastavite tako, da ne sprejema piškotkov oziroma se tako odločite na spletni strani, si lahko še vedno ogledujete vsebino, vendar se v večini primerov ne boste mogli naročiti na storitve, ki jih ponujamo.

Potrebujete pomoč?