Navodila za uporabo e-poslovalnice

Predstavljamo vam kratka navodila za pridobivanje informativnih izračunov, naročanja ponudb in sklepanja zavarovanj v e-poslovalnici.Sklepanje Zavarovanja za tujino – postopek sestavlja 6 korakov:
1. Vnos podatkov o zavarovanju
2. Vnos podatkov o zavarovalcu (sklenitelju zavarovanja)
3. Vnos podatkov o zavarovancu (zavarovani osebi)
4. Določitev načina plačila
5. Potrditev pogojev in klavzul ter potrditev sklenitve zavarovanja
6. Izpis položnice oz. plačilo premije preko VALÚ ali plačilne kartice (Eurocard/Mastercard, Visa).
Pri vsakem koraku izpolnite ustrezna polja. Pozorni bodite na to, katera polja so obvezna, saj v primeru, da le-ta ne bodo izpolnjena ali bodo napačno izpolnjena zaradi napake pri vnosu, ne boste mogli nadaljevati z naslednjim korakom. Postopek nadaljujte vse do zadnjega koraka.
Med samim postopkom sklepanja zavarovanja lahko vnos podatkov prekinete. V takem primeru se podatki, vneseni v sklepalni obrazec ne ohranijo in jih boste morali vnesti na novo. Število korakov posameznega sklepanja predstavljajo beli krogci, ki se ob dokončanju obarvajo zeleno. Med koraki se nazaj lahko pomikate tudi tako, da kliknete na krogec preteklega koraka.
Pri sklepanju zavarovanja za tujino, dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in zavarovanja za otroke in mladino lahko premijo plačate takoj, in sicer s plačilno kartico (Eurocard/Mastercard, Visa) ali VALÚ.
Po zaključku sklepanja zavarovanja vas e-poslovalnica obvesti, da je bilo zavarovanje uspešno sklenjeno in vam posreduje potrditveno elektronsko sporočilo. Zavarovalno polico in splošne pogoje prejmete v istem trenutku na e-naslov, ki ste ga vnesli v postopku sklepanja zavarovanja.

Potrebujete pomoč?