Nezgodno zavarovanje za otroke in mladino

Nezgodno zavarovanje za otroke in mladino

  • 1Izbira zavarovanja
  • 2Podatki o sklenitelju zavarovanja / zavarovalcu
  • 3Podatki o zavarovancu
  • 4Izbira plačila
  • 5Izračun
  • 6Plačilo premije

Izbira zavarovanja

DARILO: s sklenitvijo nezgodnega zavarovanja za otroke in mladino prejmete 10 EUR dobroimetja za zavarovanje Zdravstvena polica za otroke.


Z nadaljevanjem postopka sklepanja jasno izražate, da potrebujete in zahtevate sklenitev izbranega zavarovanja. Če želite lahko pokličete tudi na 080 20 60 ter opravite podrobnejši test vaših potreb in zahtev, pri čemer bomo na podlagi pridobljenih informacij celovito opredelili vaše potrebe in zahteve ter vam preko objektivnih informacij o zavarovalnem produktu na razumljiv način omogočili informirano odločitev.


Trajanje
Zavarovanje lahko sklenete za obdobje enega leta ali za obdobje enega leta s samodejnim podaljševanjem. V primeru, da se odločite za enoletno zavarovanje s samodejnim podaljševanjem, se zavarovanje podaljšuje vsakokrat za enak čas trajanja, v kolikor zavarovalna pogodba ni odpovedana vsaj tri mesece pred iztekom trajanja zavarovanja.
Datum veljavnosti
Izberete lahko le prvi dan v mesecu po datumu začetka zavarovanja.
Od: -+ Do:
ZZZS številka
Številko zavarovanja prepišite s sprednje strani kartice zdravstvenega zavarovanja (prvih 9 številk), navedena je nad imenom in priimkom.

zzzs
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna.
Prosimo počakajte

Potrebujete pomoč?

Varnost podatkov

Prenos osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani www.vzajemna.si teče v varnem načinu. Podatki iz spletnih obrazcev se zakodirajo, še preden zapustijo vaš spletni brskalnik. Na spletni strežnik Vzajemne se prenašajo v zakodirani obliki.

Plačilna sredstva

Ob takojšnjem plačilu premije prejmete polico še isti trenutek na vaš e-naslov.