Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

  • 1Podatki o zavarovanju
  • 2Podatki o zavarovalcu/zavarovancu
  • 3Premija in izbira plačila
  • 4Izračun
  • 5Plačilo premije

Podatki o zavarovanju


Z nadaljevanjem postopka sklepanja jasno izražate, da potrebujete in zahtevate sklenitev izbranega zavarovanja. Če želite lahko pokličete tudi na 080 20 60 ter opravite podrobnejši test vaših potreb in zahtev, pri čemer bomo na podlagi pridobljenih informacij celovito opredelili vaše potrebe in zahteve ter vam preko objektivnih informacij o zavarovalnem produktu na razumljiv način omogočili informirano odločitev.

Trajanje zavarovanja
Točni datumi začetka in konca zavarovanja so razvidni spodaj, pri čemer se po poteku te dobe zavarovanje samodejno podaljšuje vsakokrat za izbran čas trajanja, razen, če samodejno podaljševanje pisno prekličete vsaj 3 mesece pred iztekom trajanja zavarovanja.
Datum začetka in konca zavarovanja
Preko spletnega obrazca lahko zavarovanje po 25. dnevu v mesecu sklenete le s 1. dnem naslednjega meseca. V kolikor bi zavarovanje želeli skleniti z jutrišnjim dnem, vas vabimo v eno izmed naših poslovalnic po Sloveniji, kjer si boste zavarovanje lahko sklenili tudi z jutrišnjim datumom. Zavarovalno kritje se začne ob 0:00 uri tistega dne, ki je na polici naveden kot datum začetka zavarovanja, vendar ne pred potekom čakalne dobe.
Bon ali darilno kartico boste prejeli po priporočeni pošti v roku 14 dni
*Polja, označena z zvezdico, so obvezna.
Prosimo počakajte

Potrebujete pomoč?

Varnost podatkov

Prenos osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani www.vzajemna.si teče v varnem načinu. Podatki iz spletnih obrazcev se zakodirajo, še preden zapustijo vaš spletni brskalnik. Na spletni strežnik Vzajemne se prenašajo v zakodirani obliki.

Plačilna sredstva

Ob takojšnjem plačilu premije prejmete polico še isti trenutek na vaš e-naslov.