Sklepanje zavarovanj

Zavarovanje za tujino

Namenjeno vsem, ki se odpravljate v tujino, pa naj bo na izlet za en dan, na počitnice, daljša potovanja, službeno pot ali študij.

Skleni

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Zavarovanje za doplačila stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.

Skleni

Zavarovanje pomoč na domu

Zanesljiva in učinkovita kratkotrajna pomoč na domu s 24-urno zdravniško asistenco na daljavo. Zavarovanje vam v primeru bolezni ali nezgode olajša življenje ter omogoči čim bolj brezskrbno okrevanje v vašem domačem okolju.

Skleni

Nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje je namenjeno vsem, ki želite poskrbeti za lastno finančno varnost v primeru nezgode in tudi za finančno varnost vaših najbližjih, v primeru najhujšega.

Skleni

Nezgodno zavarovanje otrok in mladine

V primeru nezgode otroka ali mladostnika, vam zavarovanje omogoča kritje nepričakovanih stroškov, ki lahko nastanejo v nepredvidljivih situacijah.

Skleni

Zavarovanje za primer raka

Zavarovanje je namenjeno vsem, ki se zavedate, da v primeru diagnoze rak, finančni vidik ni nepomembna stvar. Z zavarovanjem boste imeli zagotovljeno izplačilo izbrane zavarovalne vsote v primeru raka.

Skleni

Plačilna sredstvaOb takojšnjem plačilu premije prejmete polico še isti trenutek na vaš e-naslov.

Prosimo počakajte

Zdravstveni vprašalniki

Izberite najprej Temo in nato kliknite na Reši vprašalnik

Varuh zdravja

Pristopite k programu Varuh zdravja

O e-poslovalnici

E-poslovalnica Vzajemne vam omogoča on-line sklepanje zavarovanj, kjer polico, ob takojšnjem plačilu premije, še isti trenutek prejmete na vaš e-naslov. Zavarovanci Vzajemne se lahko tu vključite v program Varuh zdravja in koristite ugodnosti, ki vam jih ponuja.

Navodila za uporabo

Preberite si navodila za sklepanje zavarovanj v e-poslovalnici, kako izpolnjevati posamezne korake in prehajati med njimi.

O varnosti

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., pripisuje velik pomen varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne strani www.vzajemna.si. Preberite si več o tem …